Viisi uutta kolikkopeliä jota sinun tulee kokeilla!

Uusi vuosikymmen on täällä ja mikä on parempi tapa kuin aloittaa vuosi uusilla peliautomaateilla? Vuoden trendit ovat edelleen moderneja video- ja hedelmäpelejä, joissa on Megaways-toiminto. Olemme valinneet viisi erilaista paikkaa viideltä eri pelivalmistajalta, joita mielestämme sinun kannattaa kokeilla tammikuussa. Jos olet kiinnostunut jättipottipaikoista, voit napsauttaa linkkiä täällä.

Dragon Tribe – Nolimit City

Ensimmäisenä on Dragon Tribe Nolimit Citystä, kolikkopeli, josta voit nauttia tietokoneella, mobiililaitteella tai tabletilla. Kuudella pyörällä ja neljällä rivillä on 4096 erilaista voittoreittiä. Pyörät voidaan kuitenkin laajentaa kuuteen, mikä antaa jopa 20 376 erilaista voittomahdollisuutta. Kun RTP on välillä 95,97-96,06%, tämä lasketaan keskimääräiseksi aikaväliksi volatiliteetissa.

Ominaisuudet: Peli käsittelee pääasiassa erilaisia ​​ominaisuuksia. Sinulla on muun muassa XNudge Wild, jossa kukin Wild-symboli kasvattaa kertoimen kuuteen kertaa. Tässä on myös Xwayn mysteerisymboli, jossa kukin symboli mahtuu kahdesta kolmeen vastaavaa symbolia, mikä laajentaa keloja.

Bonusominaisuuksia on kaksi. Valitse joko Dragon Spins tai Dragon Spins Extreme. Dragon Spins tarjoaa useammin voittoja, mutta pienemmällä volatiliteetilla. Tässä on mahdollisuus voittaa 11 000 kertaa panos. Jos valitset sen sijaan Dragon Spins Extreme (suosikkimme), saat varmasti hieman pienemmän voittotiheyden, mutta samalla suuremman volatiliteetin. Tässä on mahdollisuus 27 000-kertaiseen panokseen.

Voimme suositella tätä peliautomaattia No Limit Citystä!

Rikkauden siivet – NetEnt

Se voi tulla yllätyksenä, mutta niissä asuu söpöjä, maagisia keijuja ja kauniita hyönteisiä. Tässä kolikkopelissä kutistut hyönteisen kokoiseksi ja seuraat uskomatonta seikkailua satujen maailmassa. Suosittelemasi symboli on keijut, koska ne ovat kauniita ja suojaavat metsää, mutta ennen kaikkea koska ne maksavat eniten. Muita symboleja ovat kukat ja hyönteiset.

Ominaisuudet: Kun pääpelissä on Spreading Wild, saat Wild-symboleja kiekoille 2,3 ja 4, mutta ne voidaan levittää myös keloille 1 ja 5. Ilmaiskierroksissa Wild-symboli näkyy pyörässä satunnaisesti ennen jokaista pyöräytystä.
Kun puhutaan ilmaiskierroksista, voit aktivoida tilan, jos saat Scatter-symbolit oikeaan paikkaan. Jos saat kolme hajotusta, aktivoit 10 ilmaiskierrosta, kun taas kaksi hajotusta antaa sinulle viisi ilmaiskierrosta. On myös kerroin, ja jos tämä näyttää, voitto kerrotaan 1-5 kertaa.

Stumpy McDoodles – Foxium / Microgaming

Stumpy McDoodles tarjoaa upeita visuaalisia tehosteita hauskan ja viehättävän kolikkopelin, jota suosittelemme. Täältä saat hedelmäpelin, joka antaa sinulle hymyn kasvoillesi. Sillä mikä on mukavampaa kuin raskaus kylmänä tammikuun iltana? Viiden rullan ja 20 voittolinjan ansiosta tämä hedelmäpeli on suunniteltu klassisella tavalla ja RTP on 96,2%, joten se on vierailun arvoinen.

Ominaisuudet: Tässä on villi ominaisuus, joka tulee suuren potin muodossa, jossa on herkkuja, kuten 2x-5x-kerroin ja 3-8 villiä hajallaan keloilla. Kultarahasymbolilla varustettu iso potti on sironta, ja jos saat kolme näistä, sinulle taataan viisi ilmaiskierrosta. Jos saat kaksi hajotusta, aktivoi Rainbow Respins, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saada kolmas hajonta.

Monopoly Megaways – Big Time Gaming

Big Time Gaming on pelien valmistaja, joka mullisti teollisuuden perusteellisesti Megaways-lähtöpaikkojen lanseeraamisen ansiosta. Monopoly Megaways jatkaa aiheesta, jossa sinulla on 117 647 erilaista tapaa voittaa. Monopoly on klassinen kasinopeli, joka tekee itsestään erinomaisen hedelmäpelin.

Ominaisuudet: Reaktiojärjestelmän kautta sinulla on pelimekaniikka, joka voi antaa voittoja molemmilta puolilta, jos taululle ilmestyy erilaisia ​​symboleja. Ominaisuus tunnetaan paremmin nimellä kaskadivoitot Megawaysissä.
On myös ilmaiskierrosmoodi, joka on pelin paras tila. Sitten vaaditaan, että saat viisi taloa kadulle tai pääset mahdollisuuteen. Sitten sinut palkitaan kahdeksalla ilmaiskierroksella, mutta se voi kasvaa, jos sinulla on rautatieasemia tai enemmän katuja, joissa on viisi taloa.

Aldon matka – Yggdrasil Gaming

Ruotsalainen pelivalmistaja Yggdrasil Gaming on vuosien varrella toimittanut useita korkealaatuisia peliautomaatteja. Uusin on Aldon matka, jossa voit seurata sinua neljään eri kaupunkiin ja kulttuuriin. Matkan varrella on tärkeää käsitellä kultaa, koska Aldo on sairaalloisesti rahaa.

Ominaisuudet:  Jos Aldo laskee kolme ilmaiskierrosmerkkiä, todellinen seikkailu alkaa. Sitten saat passin, joka vie sinut ympäri maailmaa Italiasta Kiinaan, Persiaan ja Mongoliaan. Kiertelet ympäri maailmaa 7 kierroksella, koska ilmaiskierrosmoodi yhdistää kaikki neljä kaupunkia ja aktivoi bonusominaisuudet. Tämä ei ole kaikki, mutta ”Wild Times” -sovelluksella saat enemmän satunnaisia ​​villisymboleja ja -kertoimia.